Natuurmaand Texel
Image default
Auto’s en Motoren

Scooter Theorie Dagcursus van Gelijk Geslaagd

In Nederland is het behalen van het scooterrijbewijs een populaire keuze onder jongeren en mensen die snel en gemakkelijk van A naar B willen reizen. Om te mogen rijden op een scooter is het echter verplicht om eerst het CBR theorie examen te halen. De scooter theorie omvat onder andere verkeersborden, bijzondere situaties, verkeerslichten, wetten en verkeersregels. Een dagcursus scooter theorie biedt de mogelijkheid om in een korte tijd alle benodigde kennis op te doen en zo te slagen voor het CBR theorie examen.

Inhoud van de cursus

De theoriecursus scooter van Gelijk Geslaagd omvat verschillende onderdelen. Zo wordt er uitgebreid ingegaan op verkeersborden, verkeersregels en bijzondere verkeerssituaties. Daarnaast komen ook de verschillende soorten verkeerslichten aan bod en worden de wettelijke bepalingen besproken die gelden voor het rijden op een scooter. Het doel van de cursus is om alle kennis snel en effectief over te brengen zodat de cursist na afloop van de cursus in staat is om het CBR theorie examen te halen.

Locaties en tijden

De scooter theorie dagcursus wordt op verschillende plekken door het land gegeven. Zo zijn er cursussen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Leiden en nog vele andere steden. De cursussen vinden vaak plaats op doordeweekse dagen en zijn inclusief een pauze voor lunch.

Kosten en inschrijving

De kosten van de scooter theorie dagcursus van Gelijk Geslaagd zullen je verbazen. De dagcursus kost je namelijk maar €89,- . Hier komen apart de kosten voor het CBR examen bij, die je voor het examen aan het CBR moet voldoen. Inschrijven voor een cursus scooter theorie kan gemakkelijk online via de website gelijkgeslaagd.com.

Voordelen van een scooter theorie dagcursus

Het volgen van een scooter theorie dagcursus biedt verschillende voordelen. Zo wordt alle kennis op een gestructureerde en duidelijke manier overgebracht, waardoor de kans op het slagen voor het CBR theorie examen groter wordt. Daarnaast hoef je niet zelf de stof door te nemen, wat veel tijd kan besparen. Bovendien is het fijn om samen met andere cursisten de stof te behandelen en vragen te stellen.

https://www.gelijkgeslaagd.com/