Natuurmaand Texel
Image default
Vervoer en transport

Tractorstoelen van Mister Agri

Een luchtgeveerde stoel voor op jouw tractor van Mister Agri. Dat is heel erg handig als je dagelijks op een tractor zit. Het is noodzakelijk dat je ook een goede stoel hebt, wanneer je er een hele dag op zit. Bij Mister Agri zijn er een hele hoop verschillende soorten trekker stoelen, waardoor het een beetje lastig kan zijn om de juiste te kiezen. Daarom is hieronder uitgelegd waar je allemaal rekening mee kunt houden. De stoelen worden al vanaf 50 euro gratis verzonden, en aan huis geleverd. Tijdens het rijden op de tractor krijgt je lichaam wat trillingen en schokken, en dat is niet erg fijn. Een luchtgeveerde stoel kan al een verschil maken.

Het verschil in stoel

De stoelen van Mister Agri zijn er in veel soorten en maten. Hierdoor is er altijd wel eentje te vinden die op jouw tractor past. De breedte kan verschillen tussen 300 millimeter tot en met wel 600 millimeter. Waar jouw voorkeur ook naar uitgaat, Mister Agri heeft het hoogstwaarschijnlijk in het assortiment zitten. Er is keuze uit zowel een geveerde stoel als een ongeveerde stoel, en er is ook nog keuze uit wat voor vering er dan in zit. Zo heb je dus een luchtgeveerde stoel , maar er zijn ook geveerde stoelen met mechanismes.

Welke stoel is het beste?

De ongeveerde stoelen zijn het goedkoopst bij Mister Agri. Mocht je er telkens maar heel kort op zitten, dan is dit een van de beste keuzes voor een stoel. Er is een mogelijkheid om armsteunen of een rugsteun er bij te nemen, en ook de bekleding is nog zelf te beslissen. Zit je er iets langer op, dan is een geveerde stoel met een mechanisme wat beter dan de ongeveerde stoelen. Zit je echt hele dagen op de trekker, dan moet je wel gaan voor een luchtgeveerde stoel. De stoelen vind je op de website van Mister Agri voor goede prijzen, en ze zorgen voor zo min mogelijk klachten en goed zitcomfort.

Andere benodigdheden voor de voertuigen

Niet alleen is het handig om goed te zitten, ook goed kijken is een must voor op een tractor. Vaak is het lastig om de volledige achterkant te zien. Daarom kan een achteruitrijcamera draadloos een goede optie zijn. Hierdoor kun je veilig op de tractor rijden, doordat de dode hoeken gezien worden met de camera. Je hoeft je dan geen zorgen te maken over je zicht, en het beeld van de camera’s is altijd beter dan die van de spiegels.

Een aanhangwagenkoppeling kopen

Bij Mister Agri kan je ook een aanhangwagenkoppeling kopen. Dit hoeft niet alleen maar op een tractor, maar het zou ook voor andere voertuigen een optie kunnen zijn. Op de website vind je hier verschillende soorten en maten van, voor een goede prijs. Zijn de producten van Mister Agri niet naar wens, dan is er binnen 14 dagen een bedenktijd en krijg je je geld terug. Is een product niet op voorraad, of je kan het niet vinden, dan kan je gemakkelijk contact opnemen met het bedrijf en zij kunnen je verder helpen.