Natuurmaand Texel
Image default
Bedrijven

Essentiële producten voor jouw auto

Maak jij dagelijks veel gebruik van jouw auto en ga je er ieder jaar mee op vakantie? Dan zijn er een aantal essentiële producten die je sowieso in en op auto moet hebben. Natuurlijk heb je dingen zoals een parkeerschijf, luchtverfrisser en een reservewiel altijd in jouw auto liggen. Toch zijn er nog andere handige producten waar je wellicht niet zo snel aan hebt gedacht. Hieronder beschrijven we een drietal essentiële autoproducten.

Schoonmaakmiddelen Als je veel onderweg bent met de auto is het fijn als deze altijd schoon is en fris ruikt. Zorg er daarom voor dat je een setje auto schoonmaakmiddelen bij je hebt. Gewone huis- tuin- en keukenmiddelen zijn niet altijd geschikt voor jouw auto. Naast autoshampoo, wax en velgenreiniger is het belangrijk om een microvezeldoek in je auto te leggen. Dit zorgt er namelijk voor dat je geen krassen op de auto maakt als je hem schoonmaakt. Wil je je auto ook van binnen laten stralen, koop dan een auto stofzuiger en gebruik een interieur verfrisser.

Roofrack

Heb je te weinig plek voor al je essentiële spullen in je auto en ga je veel op vakantie met de auto, dan is een roofrack een product die je zeker niet kan missen. Je kan het gebruiken voor extra laadruimte zodat je meer spullen mee kan nemen die niet meer in de kofferbak passen. Zo hoef je de achterbank niet meer vol te gooien. Ook is een roofrack handig als je gaat kamperen en een daktent mee wilt nemen. Wil je echt optimaal gebruik maken van je roofrack? Haal dan wat extra accessoires die je eraan kan hangen. Zo kan je je reservewiel makkelijk kwijt of heb je extra plek voor een jerrycan.

Autohoes

Wanneer je je auto zo lang mogelijk nieuw uit wilt laten zien, is het handig een autohoes aan te schaffen. Deze hoes beschermt je auto tegen hagel, vorst en vallende bladeren of kastanjes. Ook zorgt zo’n hoes ervoor dat je geen verkleuring krijgt door de zon. Zorg er wel voor dat de hoes goed om de auto past, alleen dan zorgt het voor optimale bescherming. Liever geen hele hoes? Haal dan beschermfolie voor de ramen.

http://www.daktentenshop.nl/roofracks