Natuurmaand Texel
Image default
Dienstverlening

Zonnepanelen plat dak worden deskundig door de specialist gemonteerd

Het plaatsen van zonnepanelen op een plat dak is een vak apart die je beter over kunt laten aan de specialist. De installateurs hebben namelijk een ruime ervaring als het aankomt op de montage van zonnepanelen op zowel schuine daken als platte daken. Tijdens de installatie op een plat dak wordt er gebruik gemaakt van een lichtgewicht aluminium montageframe. Hierdoor komen de panelen in een hellingshoek van 13 graden te liggen. Dit betekent dat de panelen voldoende zonlicht op kunnen vangen en je het maximale uit de panelen kunt halen. En dat is wat uiteindelijk toch het allerbelangrijkste is, toch?

 

Is mijn dakkapel geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen?

Heb je een fraaie dakkapel geplaatst op je woning? Ook dan is het vaak mogelijk om zonnepanelen op een plat dak te laten monteren. Het is echter wel van belang dat de staat van je dakkapel goed is en hierdoor het gewicht van een zonnepaneel gedragen kan worden. Uiteraard kan een specialist je alles vertellen of jouw dakkapel geschikt is voor het laten monteren van zonnepanelen.

 

Bespaar aanzienlijk op de kosten van je energierekening 

Op bestaande woningen zie je ze steeds vaker; nieuwbouwprojecten worden er eigenlijk altijd wel mee uitgerust. Zonnepanelen zijn vandaag de dag erg gewild en kunnen aanzienlijk op de kosten van je energierekening besparen. Wacht in dat geval niet langer en kies ervoor om vandaag een keer contact op te nemen met de specialist. Je kunt altijd advies op maat verwachten op het gebied van zonnepanelen plat dak voor jouw woning.