Natuurmaand Texel
Image default
Aanbiedingen

Zoldertrappen

De zoldertrap is een veelgevraagde trap uit ons assortiment. Dat komt doordat hij goed te hanteren en te verplaatsen is. Hiermee zijn zoldertrappen een praktisch hulpmiddel om op je zolder te komen.

Het gebruik van de zoldertap

Onze zoldertrap gebruik je wanneer je een trap naar de volgende verdieping wilt, maar waarbij een vaste trap niet handig is. Je hebt dan aan onze zoldertappen en ideale oplossing. Deze trap plaats je namelijk zelf eenvoudig wanneer je hem nodig hebt. Dat kan los, maar met een stang waar je de trap aanhangt heb je een echte solide oplossing. Zo hebben we laatst een trap bezorgt waarbij er twee aparte opgangen naar de zolder waren. Hierbij leverden wij drie stangen (ook wel bevestigingsrail genoemd). In deze specifieke situatie plaatste de klant een stang bij iedere zolder en een stang aan een vrije muur. Op de vrije muur hangt de ladder wanneer hij niet in gebruik is. Zodra het nodig is wordt de zoldertrap losgehaakt en simpel aan de stang bij een zolder geplaatst. Een ideale oplossing voor deze klant waarbij hij veel ruimte bespaarde.

Kant en klare trappen

Onze trappen leveren we compleet aan je. Dat klinkt misschien raar, je mag immers verwachten dat we een compleet product leveren. Hiermee bedoelen we dat je zelf niets meer aan de trap hoeft te doen. Het is dus geen bouwpakket met losse elementen. Zodra de trap door van Eldik ladders bij je is afgeleverd gebruik je hem dus direct! Het leveren doen we natuurlijk zorgvuldig. We hebben lang gezocht naar de beste manier van verpakken en verzenden zodat je trap onbeschadigd bij je wordt afgeleverd.

Maatwerk zoldertrap

Wanneer je een unieke situatie hebt waar maatwerk nodig is dan ben je bij ons aan het goede adres. In onze eigen werkplaats maken we de zoldertrap die jij nodig hebt. Dat betekent dat we je helpen om een trap smaller te maken. Of je wilt een afwijkende maat van de zoldertrap. Bespreek je specifieke wensen met ons. We vinden altijd wel een oplossing.

Welke zoldertrap heb je nodig?

Op de website van Van Eldik Ladders hebben we een handige rekentool voor je geplaatst. Een rekentool om de juiste zoldertrap te kiezen. Met behulp van deze tool weet je direct welke trap het beste past. We kunnen ons voorstellen dat je liever persoonlijk geholpen wordt bij je keuze. Bel ons dan even. We helpen je altijd en graag.

 

https://www.vaneldikladders.nl/