Natuurmaand Texel
Image default
Banen en opleidingen

Teamleader nieuwe Albert Heijn in Westmeerbeek

Functie

Wil je werken voor een sterk merk en daarna in een nieuwe winkel werken? Wil je leiden, maar vind je het leuk om je mouwen op te stropen? Kortom, zit je vol positieve energie?

Dan vindt de teamleider van Albert Heijn in Westermebeck een baan voor jou!

Wat houdt de job in?

  • Je coacht een team van ongeveer 10 winkelmedewerkers.
  • Je kunt de verschillende taken van het team organiseren, maar je kunt ook samenwerken als dat nodig is.
  • Je legt persoonlijk contact met klanten en je bent hun eerste aanspreekpunt.

Daardoor kun je medewerkers elke dag weer motiveren. Wat nog belangrijker is: je kunt het team leiden om je meest interessante gebied te worden!

Als teamleider van het “Te Koop Team” ben je verantwoordelijk voor het ontvangen en aanvullen van goederen. De goederen worden geleverd door rollend materieel, de winkel wordt altijd direct aangevuld en er is geen magazijn. Samen met je team zorg je ervoor dat de winkel er netjes, goed gevuld en populair bij klanten is.

Ook is het belangrijk om de werktijden te kennen: de teamleider kan het beste ’s ochtends met alle werkzaamheden beginnen, die beginnen om 6.00 uur’ s ochtends. Voer gewoonlijk 7 werkuren uit en rust 30 minuten.

Werken op de verkoopafdeling betekent ook werken in het weekend. Ook op zondag, van 6.00 uur tot 12.15 uur, in Albert Heijn (Albert Heijn) maar het rooster wordt altijd besproken, je werkt meestal om de beurt op zaterdag of zondag. Hiervoor kunt u doordeweeks ook een vrije dag opnemen. Houd altijd zoveel mogelijk rekening met de relatie tussen werk en privé.

Aanbod

Je loopt voorop in een nieuw verhaal, een gloednieuwe supermarkt. Niet alleen tweedehands goederen, Albert Heijn staat bekend om zijn kwaliteit en levert dagelijks tot wel 4 vrachtwagenladingen verse producten. Dit is een familiebedrijf met bijna 70 jaar ervaring in de verssector!

Je krijgt een gedegen opleiding en begeleiding. Je kunt jezelf ontwikkelen volgens jouw behoeften. Het is een mogelijkheid om door te groeien tot (assistent) supermarktmanager. Maar tegelijkertijd kun je er alles aan doen: je team begeleiden, inspireren en motiveren! U kunt uw waarde laten zien! De training wordt gegeven in een van de bestaande vestigingen.

Het leven betekent natuurlijk niet alleen werken, daarom moet er een wisseling van rollen zijn en de juiste afspraak over het rooster, zodat je werk, gezin, studie, vrije tijd … perfect in balans zijn.

Dit is wat je toekomstige collega’s ons hebben verteld: vanwege het familiale karakter van de winkel werken ze graag bij Albert Heijn. En: de winkel is mooi ingericht, en ja, het werk gaat vlotter. We kunnen er nu al zeker van zijn dat het een geweldige club is.

Na een positieve overgangsperiode kan er een vast contract voor je worden opgesteld.

Hoe zit het met lonen? Geen nood: eind deze maand kun je veel verdienen. 

Jouw profiel

  • Je hebt minimaal een middelbare schooldiploma of je hebt een bachelordiploma. Er is geen specifiek onderzoeksgebied nodig, het eerste is uw denkniveau.
  • Je hebt een aantal managementvaardigheden. Laat u weten waarom: U gebruikt een scanner om de voorraad te tellen. Soms bestelt de teamleider ook producten voor de nieuwe afdeling.
  • Organiseer, bewaak en geef technische ondersteuning voor de activiteiten van het verkoopteam
  • ASO niveau 3 in economie-moderne taal

https://www.vindazo.be/vacatures/assistent-supermarktmanager.html