Natuurmaand Texel
Image default
Beauty en verzorging

Plasticvrije douchebeurten en zacht haar met een conditioner bar

Wil je ook genieten van zijdezacht haar met behulp van een goede conditioner bar? Maar weet je niet zeker welke geschikt is voor jouw haartype? Hierin wordt alles uitgelegd wat je moet weten. Een conditioner bar voed je haren tijdens het douchen. Bovendien sluiten hierdoor de haarschubben. Als gevolg zal jouw haar zacht zijn en glanzen. Het plasticvrije douchen wordt populairder. Vele mensen schaffen plasticvrije producten aan voor in hun badkamer.  Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook goed voor jouw gezondheid. Maar welke bar is het meest geschikt voor jou?

Drie verschillende soorten bars

Op onze website wordt de conditioner bar in drie verschillende kleuren aangeboden. De anemoon bar is felblauw van kleur. Dit geeft een frisse uitstraling die wordt doorgegeven aan jouw lokken. Het verfrist je haar een stimuleert de algemene gezondheid en welzijn ervan. Over het algemeen is deze geschikt voor alle haartypes. De kamille conditioner bar daarentegen is het meest geschikt voor een onrustige hoofdhuid. Deze heeft namelijk een kalmerende werking door de vitamines in de bar. Zoals je al verwacht is de rozengeur roze van kleur. Deze is intens en geeft je haar en jou een positieve boost. Bovendien is het ontzetten hydraterend, wat het geschikt maakt voor droog haar.

Hoe gebruik ik de bar?

Nu weet je dus welke soort bar het meest geschikt is voor welk haartype. Ook ben je ervan op de hoogte welke voor jou geschikt is als je droog haar hebt of een gevoelige hoofdhuid. Maar hoe gebruik je een conditioner bar? Dat is eigenlijk heel gemakkelijk. Na het gebruik van een shampoobar, spoel je dit zorgvuldig uit. Vervolgens wrijf je de conditioner bar over je lokken en masseer je het in. Dit laat je een minuutje intrekken. Daarna kan je het eerst kammen en uitspoelen. Wat belangrijk is na gebruik is een goede opberging. Als de bar de mogelijkheid zorgvuldig op te drogen, gaat deze zeer lang mee.