Natuurmaand Texel
Image default
Beauty en verzorging

Genieten van een gezichtsbehandeling in Alphen aan de Rijn

Met een snelle gezichtsbehandeling in Alphen aan de Rijn ben je verzekerd van ultieme ontspanning. Je kan bij ons ook nog eens advies krijgen over hoe je het best je huid verzorgd. Zo ben je thuis ook voorzien van een uitstekende huidverzorging. In de schoonheidssalon staan huidverzorging en een evenwicht leven centraal. Het is dan ook ons doel om onze klanten na een gezichtsbehandeling in Alphen aan de Rijn te laten stralen. Een balans vinden tussen inspanning en ontspanning staat bij ons ook hoog in het vaandel. Zo hoort het namelijk ook van nature te gaan.

 

Over de specialiste

We hebben een hele goede specialiste voor een gezichtsbehandeling in Alphen aan de Rijn. Haar naam is Iris en ze is opgegroeid in een boerenfamilie. Vandaar dat ze een grote passie heeft voor de natuur. Dit probeert ze mee te nemen in haar dagelijkse leven. Hierbij moet je denken aan hoe haar manier van denken is, maar ook welke verzorgingsproducten ze gebruikt. Wanneer ze het werkveld inging besefte ze hoeveel invloed je zelf hebt op je gezondheid. Ze heeft vooral een passie voor de huid. Daarom doet ze ook gezichtsbehandeling in Alphen aan de Rijn. 

 

Seizoenspecial

Elke maand hebben we een special als het gaat om een gezichtsbehandeling in Alphen aan de Rijn. Dit seizoen kan je je huid zuiveren met de detox facial. Het eindresultaat zal een zijdezachte huid zijn. Dit resultaat wordt behaald door vochtbinding en dieptereiniging te combineren. Deze gezichtsbehandeling in Alphen aan de Rijn moet je dus eigenlijk wel proberen. De behandelingen zijn zo’n succes doordat er wordt gekeken naar wat jouw huidtype nodig heeft. We geven dus niet iedereen zomaar klakkeloos steeds dezelfde producten. Je huidconditie zal er zeker op vooruitgaan al kom je een keer bij ons langs.