Natuurmaand Texel
Image default
Aanbiedingen

Loop voor op de curve: Interieurtrends voor 2023

Ben je ooit iemands huis binnengelopen en heb je je verwonderd over hoe modern, fris en stijlvol het eruit ziet? Of gewenst dat je eigen huis er net zo mooi uit kon zien? Geloof het of niet, maar interieurtrends veranderen elk jaar. Dus, als je ervoor wilt zorgen dat je huis er in 2023 op zijn best uitziet, is het nu tijd om te beginnen met plannen! Laten we eens kijken naar enkele van de belangrijkste interieurtrends voor 2023.

Gedurfde kleuren
Interieurontwerpers voorspellen dat 2023 gedurfdere kleuren zal brengen dan we de laatste tijd hebben gezien. Denk aan felle gelen, teals en oranjes – allemaal geaccentueerd met zwart en wit. Dit vormt een geweldig contrast met witte muren, terwijl de kamer toch licht en luchtig blijft aanvoelen. Een andere bonus is dat deze kleuren ongelooflijk gemakkelijk te combineren zijn met kussens of vloerkleden in complementaire tinten.

Natuurlijke materialen
Natuurlijke materialen worden steeds populairder in de binnenhuisarchitectuur. Natuurlijke materialen als hout en steen scheppen een gezellige sfeer en voegen tegelijkertijd textuur toe aan een anders sobere ruimte. Bij juist gebruik kunnen ze ook een ongelooflijk moderne look creëren zonder aan comfort in te boeten. Kijk uit naar meubels van natuurlijke materialen zoals massief eiken of walnoot tafels en stoelen, die warmte toevoegen aan elke kamer.

Geometrische vormen en patronen
Geometrische vormen maken een comeback in het interieurontwerp voor 2023! Geometrische vormen zoals vierkanten, rechthoeken, cirkels, driehoeken en zeshoeken kunnen met groot effect worden gebruikt bij het maken van patronen op muren of meubelstukken. Dit geeft een uniek visueel effect dat elke ruimte interessanter en dieper maakt – perfect voor wie zijn huis een extra dimensie wil geven! Kijk uit naar voorwerpen met geometrische patronen zoals gordijnen of behang – ze zullen zeker in het oog springen!

Met de juiste kennis van wat dit jaar hot is in interieurdesign kun je ervoor zorgen dat je huis er op zijn best uitziet tegen de tijd dat 2023 aanbreekt! Bij 123gordijn haal je deze trends in huis. Let op felle kleuren, natuurlijke materialen en geometrische vormen & patronen als je wilt dat je ruimte voorop loopt als het gaat om interieurtrends in 2023. Begin nu met plannen, zodat je volgend jaar van je droomhuis kunt genieten!

https://www.123gordijn.nl/