Natuurmaand Texel
Image default
Aanbiedingen

Medior Projectvoorbereider kabel- en leidingsnetwerken

Medior Projectvoorbereider kabel- en leidingsnetwerken

Functie eisen

Omdat u op dit gebied vele jaren ervaring heeft, wordt u vaak om advies gevraagd. Daarom is het belangrijk dat je goede communicatieve vaardigheden en vaardigheid hebt. Je hebt ook de volgende items in je zak:

-MBO of HBO diploma, burgerlijke bouwkunde, werktuigbouwkunde of elektrotechniek;

-Minimaal 3 jaar vergelijkbare werkervaring;

-Goede Nederlandse taalvaardigheid;

-Bereid te werken op verschillende projectlocaties;

persoonlijke informatie

-Je bent georganiseerd en kan goed plannen; -Je hebt geen 9-5 mentaliteit; -Je zit vol enthousiasme en motivatie. -Daarnaast heeft dit te maken met langdurig werk en langetermijnperspectieven voor de werkgelegenheid.

Beschrijving van de baan

Als projectplanner in de infrastructuur werk je aan meerdere projecten, zodat het er twee dagen lang niet hetzelfde uitziet. U weet natuurlijk wat deze functie vereist, maar de volgende zijn continue activiteiten: – materialen bestellen; – materialen bijeenbrengen; – u werkt werkschema en budget op; – u neemt deel aan kwaliteitsinspectie / kwaliteitscontrole; – u bent de liaison van het project Punten; – minder en minder werk; – u onderhoudt nauw contact met uitvoerders en projectleiders. Uitdagende en veelzijdige functies geven je de kans om de toekomst in te gaan.

Andere

Naast carrièremogelijkheden, een interessant en professioneel team waar je kunt werken, zorgen onze klanten ook voor goede arbeidsomstandigheden. -Salaris dat voldoet aan de eisen van de markt, zodat u een goed en competitief salaris heeft; -Mogelijkheid tot snelle groei

Vacatures per categorie In België Vacatures

https://www.vindazo.nl/keywords/projectvoorbereider.html