Denkt u ook dat er maar een soort vloerverwarming is? Dan bent u zeker niet de enige. Echter, dit is niet het geval. Er zijn veel verschillende soorten vloerverwarming, en de een is voor uw woning geschikter dan de ander. Zo kunt u kiezen voor een droogsysteem; wat alleen mogelijk is als u in het bezit bent van een houten balkenlaag met houten vloeronderdelen. Ook is het mogelijk om te kiezen voor vloerverwarming in matten. Dit is erg geschikt voor wanneer er alleen nog maar een ruwe betonvloer ligt. Daarnaast kunt u er ook nog voor kiezen om vloerverwarming te laten infrezen. Geen idee wat voor u het beste is? 123Vloerverwarming helpt u daarbij!

Energiezuinig uw woning verwarmen: laat vloerverwarming aanleggen

Vindt u het belangrijk dat uw verwarming energiezuinig is? Omdat het scheelt in uw portemonnee én omdat dit beter is voor het milieu? Bent u op zoek naar een energiezuinige manier van verwarming, dan kiest u voor vloerverwarming van 123Vloerverwarming. Het kan zelfs zorgen voor een energiebesparing van 6 tot wel 12 procent. Ook wordt warmteverlies van de leidingen beperkt en wordt het ketelrendement door de lagere temperaturen vergroot. Dit alles bij elkaar zorgt voor flinke besparingen op uw energiekosten. Het is een flinke investering, maar vloerverwarming betaalt zichzelf vrijwel altijd terug. En daarnaast is het ook nog eens goed voor het milieu; wat wilt u nog meer?

De kosten van het aanleggen van vloerverwarming

Bent u van plan om binnenkort een vloerverwarming te laten aanleggen? Dan wilt u op de hoogte zijn van de kosten die dit met zich meebrengen. Daarom is het verstandig om een vloerverwarming aan te schaffen bij 123Vloerverwarming. Iedere woning is anders en iedere vloer is anders, daarom zijn ook de kosten voor vloerverwarming altijd anders. U kunt gelukkig een exacte berekening laten maken door een specialist, die geheel voor u op maat gemaakt is. U kunt online een offerte aanvragen en hierin alle specificaties van uw ruimte en vloer invullen. Hoe specifieker u de aanvraag invult, des te specifieker u de offerte ontvangt.