Natuurmaand Texel
Image default
Bloemen

Prachtige borstvoedingskussens voor extra comfort tijdens het voeden

De mooiste momenten uit uw leven

De zwangerschap en zeker daarna het jonge moeder zijn, behoren tot de mooiste momenten uit uw leven. Het uitzien naar de geboorte van jullie prachtkindje is al genieten geblazen. Maar als u dan uw kleintje in het echt ziet: dit zijn onvergetelijke momenten in een mensenleven die u zich nog lang zult heugen.

Tot zover het ideaalplaatje, want niet alles rond de zwangerschap en na de bevalling is even fijn. Zo kan het geven van borstvoeding of de fles als lastig ervaren worden. Zeker als uw baby niet goed drinken wil, kunt u tegen het geven van fles of borst opzien. Gelukkig is er een goede oplossing, namelijk een borstvoedingskussen.

Het praktische nut van een borstvoedingskussen

Een borstvoedingskussen ondersteunt tijdens het voeden van uw baby belangrijkste lichaamsdelen, zoals uw armen, buik of benen. Ook de baby kunt u erop leggen. Zo kunt u de baby goed voeren, zonder dat u krampen of spierpijn krijgt. Of u legt uw kleine wondertje op het borstvoedingskussens, zodat hij of zij heel relaxed van de borst kan drinken. Een voedingskussen of borstvoedingskussens zorgt dus voor extra comfort tijdens de voedingsmomenten en maakt deze zo een stuk aangenamer.

Extra comfort tijdens de zwangerschap

Maar ook als u zwanger bent is een borstvoedingskussen handig en nuttig. Met name de nachten kunnen vervelend zijn, zeker tegen het einde van de zwangerschap. Uw buik zit in de weg en ontspannen in bed liggen is een hele opgave. Met een voedingskussen kunt u op zulke momenten armen, benen of andere lichaamsdelen die niet lekker liggen, goed ondersteunen en daardoor flink wat extra nachtelijke uurtjes meepakken. Bekijk de website van Feeding Pillow om uw mogelijkheiden te onderzoeken.