Op een kampeerboerderij op de Veluwe kunt u genieten van een onbezorgd verblijf. We hebben het hier over kampeerboerderij De Aalbertshoeve. Deze kampeerboerderij is verspreid over meerde locaties en kan daarom onderkomen bieden aan grote groepen. Er zijn allerlei leuke recreatiemogelijkheden. Zo is deze kampeerboerderij de ideale uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten, maar kunt u ook lekker buiten sporten op de volleybal- en voetbalvelden. Maar dat niet alleen; u kunt er ook heerlijk eten. Zo kunnen er barbecues voor u worden verzorgd. Daarnaast is het mogelijk patat te bestellen. Ook kunt u kiezen voor een warm of koud buffet. En wilt u ’s morgens genieten van een heerlijk vers ontbijt? Dan is er de mogelijkheid vers brood van de bakker te laten komen.

Luxe ingerichte accommodaties op een mooie kampeerboerderij

Er zijn allerlei gelegenheden waarbij een kampeerboerderij een ideale keuze is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een familieweekend, schoolkamp of weekend weg met de vereniging. Dan kunt u het beste kiezen voor kampeerboerderij De Aalbertshoeve. De grote, luxe ingerichte accommodaties van de kampeerboerderij bieden de mogelijkheid er met grote groepen te verblijven. U geniet dan van diverse faciliteiten, zowel buiten als binnen. Zo beschikt elke accommodatie over een sportveld met een volleybalnet en doelen om te voetballen. Daarnaast is er een trampoline, een zitkuil, een dartbord en een terras en zijn er schommels en wippen. Elke accommodatie heeft daarnaast diverse faciliteiten binnen: een tafeltennistafel, een sjoelbak, een dartbord, een voetbalspel en een tv en videorecorder. Dat is dus altijd onbezorgd genieten van een heerlijk weekend!

Familieweekend organiseren in kampeerboerderij

Lijkt het u wat om er eens met de hele familie op uit te trekken? Dan zijn er een aantal zaken waarop u moet letten bij het kiezen van de locatie. Natuurlijk wilt u verblijven in een mooie omgeving. Ook is het belangrijk dat u er leuke activiteiten kunt ondernemen met zijn allen. Bij De Aalbertshoeve kunt u altijd terecht. Hoe groot uw familie ook is. De kampeerboerderij biedt diverse accommodaties. U zult zich niet vervelen, want u kunt bijvoorbeeld een wandeling maken door de bossen in de Veluwe of u kunt genieten van een dagje aan het strand. Daarnaast is er in de omgeving van de kampeerboerderij een hele hoop te doen. Zwemmen, midgetgolfen, paardrijden, kanoën en bowlen is slechts een greep uit het diverse aanbod. Een weekend naar de kampeerboerderij met uw familie is heerlijk!