Wanneer u graag groepslessen wilt volgen in Valkenswaard omdat u dit gewoonweg fijner vindt? Of omdat u de groep gebruikt als stok achter de deur? Bij Workout Healthclub in Valkenswaard hoeft u niet te kiezen bij 50 plus sport. Het is allebei mogelijk. En u bent ook nog eens zeven dagen per week van harte welkom op de sportschool. U krijgt altijd les van een gediplomeerde instructeur en deze geeft u alle ondersteuning die u nodig heeft om lekker te trainen. Stel ook gerust al uw vragen aan het klantvriendelijk personeel. Het doel is om fit te worden en te blijven én daar werkt het team van Workout Healthclub graag aan mee!

BBB groepslessen in Valkenswaard om bier, brood en de bitterballen van het weekend eraf te trainen

Een borreltje, bitterbal of lekkere lunch moet kunnen in het weekend. U heeft de hele week hard gewerkt en mag ontspannen in het weekend. Vergeet alleen niet om die extra calorieën er weer af te trainen. Dat doet u met de groepslessen van Workout Healthclub in Valkenswaard. Volg een aerobics les en werk aan het verstevigen van uw buik, benen en billen terwijl u ook nog eens de nodige calorieën verbrandt! De groepslessen zijn voor iedereen toegankelijk, ook wanneer u bijvoorbeeld 50 plus bent en nog steeds graag sport! Vraag anders eens een proefles aan om de sfeer te ervaren. U wilt niet meer naar huis.

Blijf gezond en fit met 50 plus sport in Valkenswaard!

Bent u ouder dan 50 en dol op sporten? Volg dan de 50 plus sport les bij Workout Healthclub in Valkenswaard of volg een van hun andere groepslessen. In deze sportschool bieden ze u een divers aanbod aan sportlessen die zich richten op kracht, conditie of lenigheid. Naast deze lessen heeft u ook meer dan genoeg mogelijkheden tot u beschikking om zelfstandig te trainen. En heeft u moeite met een van 315 apparaten in de fitnesszaal? Dan staat er altijd een gediplomeerd instructeur klaar om u van uitleg en advies te voorzien. De instructeur stelt ook graag een persoonlijk trainingsschema op waarmee u uw eigen vooruitgang in de gaten houdt.