Natuurmaand Texel
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een unieke werkplek in Amsterdam

Op zoek naar een bijzondere evenementenlocatie? Wij van C-Bèta bieden naast unieke evenementenlocatie ook bijzondere werkplekken aan. Allemaal in de omgeving van Amsterdam. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Par bijvoorbeeld. Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken.

Waarom een bijzondere evenementenlocaties

Wij bieden bijzondere en unieke evenementenlocaties aan. Een unieke locatie zorgt voor  unieke concepten en ideeën. Wij bieden verschillende ruimtes aan en hebben een ruime keuze. U kunt voor verschillende doeleinden bij ons terecht. Hierdoor is er een ruimte die altijd aansluit bij jouw wensen. Zo hebben wij een ruimte voor grote groepen tot ongeveer 100 gasten. Hierdoor is de ruimte geschikt voor grote groepen voor het geven van  presentaties en workshops, ook is het geschikt voor personeelsfeesten. Ook heeft u de mogelijkheid uit één van onze kassen als unieke evenementenlocatie. Zo beschikt onze grootste kas over 50 plaatsen. Hier zit de bar alvast voor u in.  Dit maakt het geschikt voor uw gasten of het serveren van een borrel of lunch. Zijn deze ruimtes nog iets te groot voor u dan bieden wij ook nog kleinere ruimtes aan zoals de  ODS Container of de Finch. Deze zijn ideaal als evenementenlocatie voor kleine vergaderingen, presentaties of één-op-één-gesprekken. Keuze zat! We kijken graag samen met u wat past.

Van klein tot groot

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor een grote bijeenkomsten og vergadering. Ook voor kleine groepen hebben wij een reuze aanbod. Voor elke wens is er een unieke evenementenlocaties in de omgeving van Amsterdam. Bij ons heeft u de keuze om een ruimte te huren voor een dagdeel of de gehele dag. Dit is een van de dingen die u zelf mag bepalen.  De ruimtes die wij aanbieden zijn zowel van binnen als van buiten een bron van inspiratie hierdoor wordt het creatieve brein getriggerd. Wij beschikken over verschillende circulaire ruimtes. Zoekt een ruimte waar 150-200 gasten in kunnen? Of evenementenruimte voor maar een paar gasten. Bij C-Bèta vindt u voor iedereen een passende oplossing. Wilt u alle opties weten en weten wat bij u wens past? Neem dan vrijblijvend vontact met ons op.

Bijzondere flexwerkplekken in Hoofddorp

‘Het nieuwe werken’ past helemaal bij een mobiele levensstijl. Bij C-Bèta verlengen we de levensduur van producten zodat deze ideale werkplek een inspiratiebron is voor iedereen die iets wil met de circulaire economie. Een flexibele werkplek bij C-Bèta is de perfecte locatie om jouw ambities naar een hoger niveau te tillen. onze unieke locaties komen met verschillende voorzieningen. Zo kun je, als je bij C-Bèta komt werken gebruik maken van de handige community app. Hier kun je gemakkelijk informatie uitwisselen met andere deelnemers in de community of bijvoorbeeld een ruimte reserveren.

Of u nu op zoek bent naar een werkplekken of een evenementenlocatie Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

https://c-beta.nl/