Natuurmaand Texel
Image default
Zakelijk

Een luxe limousine in de omgeving van Veenendaal huren

Ik had de taak gekregen om een luxe limousine in de omgeving van Veenendaal te vinden voor een verrassingsfeest voor een vrijgezellen feest. Een goede vriendin van mij gaat binnenkort trouwen en natuurlijk moet dat gevierd worden met een leuk feest met haar vriendinnen. Het leek ons een leuk idee om haar van haar werk te ‘ontvoeren’ en mee te nemen naar de locatie van haar vrijgezellenfeest. Maar natuurlijk moeten we dit in stijl doen, dus bedachten we dat we een limousine wilden gaan huren.

Voor een speciaal evenement een limousine huren in Veenendaal

Maar waar moet je in de omgeving van Veenendaal een limousine vandaan halen die je zomaar kunt huren? Dat was een goede vraag, waar ik en de vriendinnen van haar nog geen antwoord op hadden. Dus gingen we kijken via het internet of er bepaalde aanbieders in de omgeving waren die ons verder konden helpen om ons plan te realiseren. We hadden een aantal gevonden, maar er waren veel aanbieders die hoge bedragen vroegen voor maar één ritje. Dat vonden wij ook veel te ver gaan, dus zijn we verder gaan zoeken. Totdat we bij DeLimoSpecialist kwamen. Daar hadden ze een grote roze limousine op de site staan voor een goede prijs.

Beste rit ooit

Ik heb meteen een offerte aangevraagd voor dat model en daarbij ook op welke dag wij deze graag wilden huren. Ze waren erg snel in terug reageren en vroegen meteen ook of we een chauffeur nodig hadden die ons heen en weer kon brengen. Dit vonden we erg goede service van het bedrijf en hebben die dienst ook aangenomen. Daarbij was de verrassing een groot succes. Ze had helemaal niets door en we hebben een aantal rondjes in de limousine gereden en dat was echt heerlijk. Ze voelden zich even Maxima!

Bezoek de website

Wilt u meer weten over het diverse aanbod dat dit bedrijf u kan aanbieden of meer weten over het bedrijf zelf? Bekijk dan eens de website van hen via www.delimospecialist.nl voor meer informatie over het bedrijf en meer.