Browsing: Banen en opleidingen

Projectmanager bouwkunde

Projectmanager bouwkunde

Het bedrijf is op zoek naar een Projectmanager in de bouw met ervaring in constructies met klasse 6-7. Met meer dan 50 jaar ervaring heeft deze klant een polyvalente benadering ontwikkeld, die begint met een gedetailleerd ontwerp, waarop een fase van kwalitatief bouwen volgt en met een efficiënte afwerkingsfase.

Jobomschrijving:

 • Verantwoordelijk van A-Z op de bouwsites
 • Verantwoordelijk voor de werknemers en externe partners
 • Opvolging van de gevraagde deadlines
 • Opvolging en controle van het kwaliteit op de werven
 • Opvolging van de financiële kanten van de projecten
 • Verantwoordelijk voor de vergaderingen
 • Overdracht aan definitieve klanten en opdrachtgevers
 • Planning van personeel

Profiel

 • 5-8 jaar ervaring als Project Manager op projecten met klasse 8 en of meer.
 • Nederlands als moedertaal en u spreekt goed Frans.
 • U bent een freelancer
 • Hogere studies in bouwkunde.
 • Goede kennis van Excel en MS Project

Aanbod

 • Ruimte voor ondernemerschap, zelf als Freelance.
 • Competitief loon en andere voordelen.

 

https://www.vindazo.be/vacatures/projectmanager-bouwkunde.html

{ Comments are closed }

Teamleader nieuwe Albert Heijn in Westmeerbeek

Functie

Wil je werken voor een sterk merk en daarna in een nieuwe winkel werken? Wil je leiden, maar vind je het leuk om je mouwen op te stropen? Kortom, zit je vol positieve energie?

Dan vindt de teamleider van Albert Heijn in Westermebeck een baan voor jou!

Wat houdt de job in?

 • Je coacht een team van ongeveer 10 winkelmedewerkers.
 • Je kunt de verschillende taken van het team organiseren, maar je kunt ook samenwerken als dat nodig is.
 • Je legt persoonlijk contact met klanten en je bent hun eerste aanspreekpunt.

Daardoor kun je medewerkers elke dag weer motiveren. Wat nog belangrijker is: je kunt het team leiden om je meest interessante gebied te worden!

Als teamleider van het “Te Koop Team” ben je verantwoordelijk voor het ontvangen en aanvullen van goederen. De goederen worden geleverd door rollend materieel, de winkel wordt altijd direct aangevuld en er is geen magazijn. Samen met je team zorg je ervoor dat de winkel er netjes, goed gevuld en populair bij klanten is.

Ook is het belangrijk om de werktijden te kennen: de teamleider kan het beste ‘s ochtends met alle werkzaamheden beginnen, die beginnen om 6.00 uur’ s ochtends. Voer gewoonlijk 7 werkuren uit en rust 30 minuten.

Werken op de verkoopafdeling betekent ook werken in het weekend. Ook op zondag, van 6.00 uur tot 12.15 uur, in Albert Heijn (Albert Heijn) maar het rooster wordt altijd besproken, je werkt meestal om de beurt op zaterdag of zondag. Hiervoor kunt u doordeweeks ook een vrije dag opnemen. Houd altijd zoveel mogelijk rekening met de relatie tussen werk en privé.

Aanbod

Je loopt voorop in een nieuw verhaal, een gloednieuwe supermarkt. Niet alleen tweedehands goederen, Albert Heijn staat bekend om zijn kwaliteit en levert dagelijks tot wel 4 vrachtwagenladingen verse producten. Dit is een familiebedrijf met bijna 70 jaar ervaring in de verssector!

Je krijgt een gedegen opleiding en begeleiding. Je kunt jezelf ontwikkelen volgens jouw behoeften. Het is een mogelijkheid om door te groeien tot (assistent) supermarktmanager. Maar tegelijkertijd kun je er alles aan doen: je team begeleiden, inspireren en motiveren! U kunt uw waarde laten zien! De training wordt gegeven in een van de bestaande vestigingen.

Het leven betekent natuurlijk niet alleen werken, daarom moet er een wisseling van rollen zijn en de juiste afspraak over het rooster, zodat je werk, gezin, studie, vrije tijd … perfect in balans zijn.

Dit is wat je toekomstige collega’s ons hebben verteld: vanwege het familiale karakter van de winkel werken ze graag bij Albert Heijn. En: de winkel is mooi ingericht, en ja, het werk gaat vlotter. We kunnen er nu al zeker van zijn dat het een geweldige club is.

Na een positieve overgangsperiode kan er een vast contract voor je worden opgesteld.

Hoe zit het met lonen? Geen nood: eind deze maand kun je veel verdienen. 

Jouw profiel

 • Je hebt minimaal een middelbare schooldiploma of je hebt een bachelordiploma. Er is geen specifiek onderzoeksgebied nodig, het eerste is uw denkniveau.
 • Je hebt een aantal managementvaardigheden. Laat u weten waarom: U gebruikt een scanner om de voorraad te tellen. Soms bestelt de teamleider ook producten voor de nieuwe afdeling.
 • Organiseer, bewaak en geef technische ondersteuning voor de activiteiten van het verkoopteam
 • ASO niveau 3 in economie-moderne taal

https://www.vindazo.be/vacatures/assistent-supermarktmanager.html

{ Comments are closed }

De opzegtermijn ontslagvergoeding is afhankelijk van je dienstverband

Natuurmaandtexel

Wanneer je ergens wordt ontslagen is er een wettelijk opzegtermijn ontslagvergoeding van een periode van 1 maand, variërend tot een periode met een tijdsbestek van maar liefst 4 maanden. Dit opzegtermijn ontslagvergoeding geldt wanneer in een cao die op jou van toepassing is of in een contract geen afspraken zijn gemaakt over de periode na het ontslag. Bij de opzegtermijn ontslagvergoeding wordt er gekeken naar de periode dat je in een bedrijf in dienst bent geweest. Aan de hand hiervan wordt dan bepaald hoe lang deze periode bedraagt. Zo is het voor iedereen heel duidelijk wat de periode is en kunnen hier dus ook geen onduidelijkheden over ontstaan. Daar is deze wet en deze opzegtermijn dan ook voor bedoeld. 

Vergoeding en dienstverband

Je hebt ergens voor een periode van 0 tot en met 5 jaar gewerkt, dan heb je een opzegtermijn ontslagvergoeding van 1 maand. Een dienstverband van 5 tot en met 10 jaar heeft een termijn van 2 maanden. Een periode van 10 tot en met 15 jaar heeft een opzegtermijn van 3 maanden en als laatste heeft een dienstverband van 15 jaar of langer een opzegtermijn van maar liefst 4 maanden. Zo loopt de termijn dus op zodra je ergens langer hebt gewerkt. Dit is voordelig voor de werknemer die wordt ontslagen, omdat je in die periode ook recht hebt op een salaris en dus ook langer de tijd hebt om iets te vinden. 

Termijnen van opzeggen

Het is dus geheel afhankelijk van de termijn die in een contract is vermeld. Wordt dit niet vermeld dan worden de bovengenoemde termijnen gehanteerd. Veelal komt voor dat de opzegtermijn ontslagvergoeding van een maand wordt gehanteerd. Hierin kan je dan op zoek naar een nieuwe baan. Meestal is dit voldoende tijd hiervoor, variërend van de branche waar je werkzaam in bent.

 

{ Comments are closed }

Verkoopmedewerker KPN

Wilt u verkoper worden bij KPN? Wil je 12 uur per week werken? Lees het dan snel!

Wat ga je doen?

Als parttime verkoopmedewerker van KPN (12 uur per week) ben je het eerste aanspreekpunt in de KPN winkel. Je ontmoet klanten met een glimlach en biedt hen een kopje koffie of thee aan. Ben je bezig in de winkel! Geen paniek. Omdat je klanten opmerkt en begroet, willen ze op je wachten.

U kunt luisteren naar de diensten die hij of zij aan elke klant levert. Hebben ze vragen over de apparatuur? Willen ze advies krijgen over passende abonnementen? Als verkoper weet je waar je het over hebt en hoe je de meest uiteenlopende vragen beantwoordt, want: geen gesprek is hetzelfde. Naast het beantwoorden van inhoudelijke vragen, weet je ook hoe je persoonlijke kliks met klanten kunt maken. Chat over het weer, werk of hobby’s voor amusement? Alles is mogelijk!

Wat wij bieden

 • Een servicegerichte functie, je bent het visitekaartje van KPN;
 • Het totale uurinkomen is 10,80 euro (exclusief feestdagen en vakanties);
 • Door een uitgebreide betaalde training kom je op een hoger niveau;
 • Verwerf YC-vaardigheden door middel van meer dan 200 trainingen en cursussen.

Wat wij vragen:

 • Minimum management buy-out werk en denkniveau;
 • Relevante werkervaring (verkoop of service) heeft de voorkeur;
 • Je kunt 12 uur per week flexibel inzetten.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/werk-in-winkel.html

{ Comments are closed }

Medior Projectvoorbereider kabel- en leidingsnetwerken

Medior Projectvoorbereider kabel- en leidingsnetwerken

Functie eisen

Omdat u op dit gebied vele jaren ervaring heeft, wordt u vaak om advies gevraagd. Daarom is het belangrijk dat je goede communicatieve vaardigheden en vaardigheid hebt. Je hebt ook de volgende items in je zak:

-MBO of HBO diploma, burgerlijke bouwkunde, werktuigbouwkunde of elektrotechniek;

-Minimaal 3 jaar vergelijkbare werkervaring;

-Goede Nederlandse taalvaardigheid;

-Bereid te werken op verschillende projectlocaties;

persoonlijke informatie

-Je bent georganiseerd en kan goed plannen; -Je hebt geen 9-5 mentaliteit; -Je zit vol enthousiasme en motivatie. -Daarnaast heeft dit te maken met langdurig werk en langetermijnperspectieven voor de werkgelegenheid.

Beschrijving van de baan

Als projectplanner in de infrastructuur werk je aan meerdere projecten, zodat het er twee dagen lang niet hetzelfde uitziet. U weet natuurlijk wat deze functie vereist, maar de volgende zijn continue activiteiten: – materialen bestellen; – materialen bijeenbrengen; – u werkt werkschema en budget op; – u neemt deel aan kwaliteitsinspectie / kwaliteitscontrole; – u bent de liaison van het project Punten; – minder en minder werk; – u onderhoudt nauw contact met uitvoerders en projectleiders. Uitdagende en veelzijdige functies geven je de kans om de toekomst in te gaan.

Andere

Naast carrièremogelijkheden, een interessant en professioneel team waar je kunt werken, zorgen onze klanten ook voor goede arbeidsomstandigheden. -Salaris dat voldoet aan de eisen van de markt, zodat u een goed en competitief salaris heeft; -Mogelijkheid tot snelle groei

https://www.vindazo.nl/keywords/projectvoorbereider.html

{ Comments are closed }