Browsing: Banen en opleidingen

Verkoopmedewerker KPN

Wilt u verkoper worden bij KPN? Wil je 12 uur per week werken? Lees het dan snel!

Wat ga je doen?

Als parttime verkoopmedewerker van KPN (12 uur per week) ben je het eerste aanspreekpunt in de KPN winkel. Je ontmoet klanten met een glimlach en biedt hen een kopje koffie of thee aan. Ben je bezig in de winkel! Geen paniek. Omdat je klanten opmerkt en begroet, willen ze op je wachten.

U kunt luisteren naar de diensten die hij of zij aan elke klant levert. Hebben ze vragen over de apparatuur? Willen ze advies krijgen over passende abonnementen? Als verkoper weet je waar je het over hebt en hoe je de meest uiteenlopende vragen beantwoordt, want: geen gesprek is hetzelfde. Naast het beantwoorden van inhoudelijke vragen, weet je ook hoe je persoonlijke kliks met klanten kunt maken. Chat over het weer, werk of hobby’s voor amusement? Alles is mogelijk!

Wat wij bieden

  • Een servicegerichte functie, je bent het visitekaartje van KPN;
  • Het totale uurinkomen is 10,80 euro (exclusief feestdagen en vakanties);
  • Door een uitgebreide betaalde training kom je op een hoger niveau;
  • Verwerf YC-vaardigheden door middel van meer dan 200 trainingen en cursussen.

Wat wij vragen:

  • Minimum management buy-out werk en denkniveau;
  • Relevante werkervaring (verkoop of service) heeft de voorkeur;
  • Je kunt 12 uur per week flexibel inzetten.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/werk-in-winkel.html

{ Comments are closed }

Medior Projectvoorbereider kabel- en leidingsnetwerken

Medior Projectvoorbereider kabel- en leidingsnetwerken

Functie eisen

Omdat u op dit gebied vele jaren ervaring heeft, wordt u vaak om advies gevraagd. Daarom is het belangrijk dat je goede communicatieve vaardigheden en vaardigheid hebt. Je hebt ook de volgende items in je zak:

-MBO of HBO diploma, burgerlijke bouwkunde, werktuigbouwkunde of elektrotechniek;

-Minimaal 3 jaar vergelijkbare werkervaring;

-Goede Nederlandse taalvaardigheid;

-Bereid te werken op verschillende projectlocaties;

persoonlijke informatie

-Je bent georganiseerd en kan goed plannen; -Je hebt geen 9-5 mentaliteit; -Je zit vol enthousiasme en motivatie. -Daarnaast heeft dit te maken met langdurig werk en langetermijnperspectieven voor de werkgelegenheid.

Beschrijving van de baan

Als projectplanner in de infrastructuur werk je aan meerdere projecten, zodat het er twee dagen lang niet hetzelfde uitziet. U weet natuurlijk wat deze functie vereist, maar de volgende zijn continue activiteiten: – materialen bestellen; – materialen bijeenbrengen; – u werkt werkschema en budget op; – u neemt deel aan kwaliteitsinspectie / kwaliteitscontrole; – u bent de liaison van het project Punten; – minder en minder werk; – u onderhoudt nauw contact met uitvoerders en projectleiders. Uitdagende en veelzijdige functies geven je de kans om de toekomst in te gaan.

Andere

Naast carrièremogelijkheden, een interessant en professioneel team waar je kunt werken, zorgen onze klanten ook voor goede arbeidsomstandigheden. -Salaris dat voldoet aan de eisen van de markt, zodat u een goed en competitief salaris heeft; -Mogelijkheid tot snelle groei

https://www.vindazo.nl/keywords/projectvoorbereider.html

{ Comments are closed }